Välj en sida

Säsongen är

IGÅNG!

Varmt välkommen!

Billiga golfklubbor och golfutrustning på nätet!

Drivers.se

Nyinkommet

Massvis av

Golfklubbor

Riktigt bra priser på golfklubbor och golfutrustning!

Tillbehör

Bollar, grepp, handskar, markörer, peggar och mycket annat hittar du här!

Kläder

Golfkläder för både dam och herr, golfbagar och mycket annat!

Drivers.se – din golfbutik på nätet

Drivers är en golfbutik på nätet som säljer billiga golfklubbor och golfutrustning digitalt.  Vi har varit en golfbutik på nätet ända sedan tidigt 2000-tal och vårt lager är placerat i Jönköping. Här finns all golfutrustning du kan tänkas behöva såsom golfklubbor, golfvagnar, golfbagar, bollar och peggar med mera.

Vår målsättning är att köpa in billiga golfklubbor och golfutrustning från mer okända varumärken samt även viss egentillverkad utrustning. På så vis kan vi hålla lägre priser utan att tumma på kvalité och helt undvika de större golfföretagens marknadsföringskostnader vilka bidrar till en klart högre prisbild.

Vårt egentillverkade varumärke heter Solid och finns som drivers, fairwaywoods, hybrider, wedgar, chippers och putters. När du handlar hos oss behandlas din order oftast inom en arbetsdag och skickas därefter till ditt närmaste ombud. Billigare priser och snabbare leveranser för alla Sveriges golfare är vad vi erbjuder.

Drivers.se en smartare golfaffär helt enkelt och din golfbutik på nätet.

Våra varumärken

Alla produkter

Visar 201–201 av 201 resultat

Omdömen

Komplett set Complete Solid
Perfekt Mycket prisvärt klubbset med betydligt fler delar än de flesta helset på marknaden. Järnen har väldigt förlåtande egenskaper (stor sweet spot) och är väl lämpade för nybörjare eller spelare med lite högre Hcp. Driver T1:n och 3:an är minst lika bra som andra märkesklubbor jag har provat. Hybriden är också mycket trevlig att spela med. Beställt via nätet och fick leveransen hemma inom en vecka utan problem. Verkar vara ett väldigt proffsigt och seriös företag med bra service. Produkten kan starkt rekommenderas.

Move tech putter, lätt att få till en square uppställning samt bra pendel. Tillslaget känns mjukt och passar medelsnabba greener.

Solid focus putter, stor centerskaftat putterhuvud med mycket vikt. Extremt lätt att pendla med. Bra känsla i träffen.

Solid hot 3:a, klassiskt päronformathuvud i modern låg tappning vilket ger spelförlåtande egenskaper. Ger en hög bollbana som stannar snabbt på green. Passar alla hcp-grupper men uppskattas speciellt av den duktigare spelaren för sitt klassiska utseende och mjlighet till att arbeta bollen.

Solid tech 1H, den mest intressanta klubban i bagen. En blanding av rescue och fairwaywood med låg loft. Ger en penetrerande bollbana, flyger något lägre än med spoon men ger ökat självförtroende vid addresering. Bra drivingklubba från tee samt långa fairwayslag från varierande lägen!

Är i det stora hela väldigt imponerad av era träklubbor samt putters.”

Joakim Nilsson HCP 3,0
Lyckorna GK/Royal Malta GC

Joakim Nilsson

HCP 3,0, Lyckorna GK / Royal Malta GC

Telefon

076-1333613
Telefontid:
Vardagar kl. 10-12

Adress

Instrumentvägen 9
553 02 Jönköping