Välj en sida

Fraktkostnad

Fraktkostnaden inom Sverige är 99 kronor. Vid order över 2500 kronor levererar vi fraktfritt inom Sverige.

Om du bor i närheten är du också välkommen att hämta dina varor på vårt lager i Jönköping.

Leveranstid

Under semestertid så är leveransen 3-7 arbetsdagar. Priserna är fortfarande lika bra och golfaffären är fortfarande lika smart!

Lagerförda varor skickar vi inom 1-3 arbetsdagar. Beställningsvaror skickas när dessa kommer till vårt lager, vanligen inom 10 dagar. När du slutfört din beställning hos oss kan du följa orderstatusen via den länk som skickas till dig med e-post i samband med att beställningen bekräftas.

I undantagsfall kan vårt lagersaldo vara felaktigt. Om det sker i samband med din beställning kommer vi att kontakta dig. 

Fraktbolag

Leveranserna sker med DHL. Du får en avisering från fraktbolaget via sms eller e-post när din försändelse finns för utlämning hos ditt DHL Servicepoint ombud.

Skadad leverans

Om din försändelse har en synlig skada på paketets utsida måste du anmäla detta som skada till fraktbolaget direkt hos ditt ombud. Vi packar dina varor med anpassat emballage för en säker transport men ibland händer det att olyckan är framme även för fraktbolagen.

Ej uthämtade paket

Om du inte hämtar din försändelse på ditt utlämningsställe kommer kunden faktureras  våra faktiska returfraktkostnader plus administrativa avgifter – 320 kronor inklusive moms.