Välj en sida

Drivers.se började sin resa 2004 i en källarlokal i Jönköping. Inledningsvis enkelt och med extremt smalt sortiment men allt eftersom fler och fler upptäckte vår smarta golfbutik är vi idag ett av Nordens mest välkända webbaserade golfföretag.

Vårt affärskoncept är enkelt. Vi har noga valt ut godbitarna från våra golfleverantörer och på så sätt skapat en produktpalett med marknadens absolut senaste och bästa klonade golfklubbor.

Hos drivers.se betalar du för kvalitet, känsla och snabba leveranser.

Vi vill att alla golfare ska kunna handla i en smartare golfaffär och vi är därför glada att mer än var tredje golfare i Sverige vet vilka vi är.

Välkommen du också!

Omdömen

Utrustning från drivers.se: Wedge Classic Tour 10 samt putter Squared Z

Klubborna motsvarade definitivt min förväntan, och jag har inte upptäckt några kvalitetsbrister trots ihärdigt spelande under säsongen. Vad gäller drivers.se som försäljare har jag bara positiva saker att säga; bra och lättanvänd hemsida och snabb hantering/leverans.

Total betyg på drivers.se: 4 av 5 möjliga

David Rydberg

HCP: 20, Kalix GK

Utrusning från drivers.se: Driver (Runda sasquatch-kopian), lob wedge.

Jag är supernöjd med både drivern och sandwedgen,
i somras sänkte jag mig från 21 till 15.1 (14.9 ett tag). Bästa köpet jag nånsin har gjort! Mycket tack vare drivern och lobwedgen tog sig mitt lag i Scandia cup till slutfinalen i Lund i somras. Vi slutade på -2 där och en 24:e plats. Det är en scramble tävling med lag från hela Sverige (inofficiellt SM skulle man kunna säga). Från början var det ca 4 000 lag med i tävlingen. Och nu har jag gymmat hela vintern och vill satsa på ett lågt handicap i sommar, och drivern har jag haft sen den först kom på drivers.se så den skulle jag kanske behöva en ny.

Total betyg på drivers.se: 5

Andreas Rokka

HCP 19,8, Hofors GK

Min utrusning från drivers.se är: 3 st wedgar Classic tour (Kopior på Cleaveland. När jag köpte dessa hade jag tidigare lånat originalet vilka var alldeles för dyra för att jag skulle få köpa dem för min hustru).

När jag sen hittade dessa på drivers.se så tvekade jag först eftersom jag tidigare bara vågat handla ”orginalklubbor”. Men då, med tanke på det låga priset, så vågade jag på mig en rejäl chansning. Jag beställde och väntade bara 3 dagar. Hämtade ut mina klubbor på posten och åkte direkt till klubben och testade dem. Jag visste ju att jag hade rätt att skicka tillbaka dem om jag inte var nöjd. Greppet kändes riktigt bra när jag packade upp klubborna. Vikten kändes bra i handen . Nu gällde det att känna om det fanns nån känsla i klubban. Jag tog 52 gradars wedgen i handen och siktade in mig på en flagga på exakt 90 meter bort. När jag slog till bollen så kändes det direkt VÄLDIGT BRA!!! Var hamnade bollen då?? Jo jag limmade den vid flaggan för en god chans för en enputt.

Jag var kär igen! Samma var med 56- och 60-graders wedgen. Känslan är mycket bra i klubban och närspelet är nu inte riktigt lika nervöst längre. Säkerheten kring närspelet har ökat många procent. Enda nervösa känslan som jag har kvar är: Måste jag tvåputta eller lägger jag upp den gen för en enputt.

Jag är mycket nöjd med mina wedgar som jag handlat hos er. Jag tittar ofta in för att se om det kommit några nya klubbor. PRISET OCH KVALITÉN ÄR A&O FÖR MIG. Drivers.se lever klart upp till detta när det gäller wedgar.

Total betyg på drivers.se: mitt betyg är såklart en 5:a på wedgarna. Priset är mycket fördelaktigt. Kvalitén på klubborna är kanon!

 

JN

HCP 10.1, Öijared GK

Jag köpte en hybrid förra säsongen
av er och det är en fantastisk klubba. Kvaliteten och allt är perfekt.

Stefan Skrubbe

HCP 19,8, Tranås GK